2 teljes játék, 2+1 borító, 2 interjú, 9 előzetes, 28 teszt: így köszönti az őszt a szeptemberi PC Guru!

AZ ELŐZETESEK

Elképesztően mozgalmas volt ez a hónap: ennyire bőséges játékáradat augusztusra talán még sose jutott, így mind az előzetesek, mind a tesztek terén a bőség zavarával küzdöttünk. Előbbi kapcsán volt is izgalom: eredetileg csak képanyagot szerettünk volna kérni, aztán villámgyorsan eszkalálódott a helyzet, és egy világexkluzív címlap lett belőle - 2x2 oldalt szenteltünk a Sniper: Ghost Warrior 3-nak, amely az alapoktól újítja meg a sorozatot, Far Cry szerű sandbox akciójátékot csinálva belőle. Elbeszélgettünk a fejlesztőkkel arról, honnan jött az ötlet, és milyen lehetőségeket rejt a játék!

Belenéztünk az ismeretlen időpontban érkező American Truck Simulator motorházteteje alá, orkokkal néztünk farkasszemet a Total War: Warhammerben, kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops III bétáját, megnéztük a jövőre érkező World of Warcraft: Legiont, és még a Mafia 3-nak is tudtunk 2 oldalt szentelni.

A TESZTROVAT

Azt összehozni, hogy az aktuális számba bekerüljenek a legfrissebb játékok, nos, egy nyomtatott magazin esetében nagyon nehéz, hiszen köt minket a lapzárta, a rendelkezésre álló idő, úgyhogy nagyon-nagyon tepertünk, hogy a szeptember két legnagyobb játékát valahogy beletuszkoljuk a lapba. És mivel nincs időgépünk, ezért csak a partnereinkben bízhattunk: a Playon és a Konami jóvoltából Frankfurtban egy hetet töltöttünk a Konami európai főhadiszállásán, hogy még a kiadás előtt kihozzuk a lehető legtöbbet az eredetileg pont a lapzártánk napján megjelenő Metal Gear Solid V-ből. Eközben több hetes kínszenvedés után szó szerint a lapzárta előtt pár nappal megkaptuk a Cenega Magyarországtól a Mad Maxet, így a második borítóra a meglehetősen tartalmas akció-kalandjátékot tudtuk rakni. Az, hogy melyik borítót tartod a kezedben, a véletlen műve: fele-fele arányban gyártottuk a lapot, de a hátsó borítón ugyanaz van – a Sniper Elite: Ghost Warrior 3, amiről a világon elsőként mi közöltünk nyomtatott előzetest! Nagyon szépen köszönjük a CI Gamesnek a lehetőséget; higgyétek el, a gamescomos prezentáció után látszik, hogy tényleg komolyan gondolja a kiadó / stúdió, hogy minőségi játékot készít!

Persze bőven jutott még ezen felül teszt: a Satellite Reign például közel tökéletesen adta vissza a Syndicate hangulatát és játékmenetét, a Pillars of Eternity első DLC-je megint a géphez láncolt, a Shadowrun: Hong Kong tökéletesítette a cyberpunk hangulatot, az Until Dawn pedig olyan jó lett, hogy csak miatta megéri PS4-et venni.

TELJES JÁTÉK - QUANTUM CONUNDRUM + THE CRITTER CHRONICLES

Három borító mellé úgy gondoltunk, dobunk még egy extrát, így a laphoz ezúttal nem egy, de két teljes játékot is csomagoltunk: egy kiváló kalandjátékot és egy nagyon egyedi logikai cuccot – azt is elárulhatjuk, hogy idén nem ez az egyetlen duplázás teljes játék terén... :) Ha bővebben is érdekelnek a teljes játékok, olvasd el a róluk készült cikkünket!

A DVD-mellékletünktől októbertől azonban határozatlan ideig búcsút veszünk: idén többször is kihagytuk már, hogy az így megspórolt összegből ütős teljes játékot vásárolhassunk, és szeretnénk, ha erre 2016-ban is lehetőségünk lenne.

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakon található matricára nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában. Kódból kettő is lesz a hónapban a matricán, hiszen két teljes játékunk is van.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

A szeptemberi PC Guru 2 külön elülső borítóval, és egy közös hátsó borítóval jelenik meg. Ezek sorrendben:

FRONT:

coverpcguru1509madmax50p.jpg

 

coverpcguru1509mgs550p.jpg

HÁTSÓ:

coverpcguru1509snipergw350p.jpg

A SZEPTEMBERI PC GURUT SZEPTEMBER 10-TŐL KERESD AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!