Mindig is arra vágytál, hogy a neved a PC Guruban szerepeljen? Úgy érzed, ütős videókat tudnál csinálni, ami akár a magazin YouTube-csatornájára is kikerülhetne? Netán a hírek írásában érzed magad profinak? Esetleg más tehetség rejlik benned? Most itt a lehetőség, hogy bizonyíts: itt a PC Guru gyakornoki program!

DOLGOZZ VELÜNK!

Nem új keletű dolog a PC Guru életében, hogy a semmiből csöppen valaki a csapatba: megszámlálhatatlanul sok éve fut a PC Guru Online-on a havi pályázatunk, ahol mindig is lehetőség volt bizonyítani a cikkírás terén, és a többszörösen díjnyertes alkotók közül többen már évek óta a PC Guru írói közi tartoznak. Már régóta motoszkált a fejünkben a gondolat, hogy ezt a programot kiterjesszük, főleg, mert manapság már nem csak a cikkekről szól az élet, és mi is egyre több területen vagyunk jelen, de csak most jutottunk el oda, hogy végre tegyünk valamit is az ügyben.

A PC Guru gyakornoki programmal szeretnénk mindenkinek megadni az esélyt, hogy velünk dolgozhasson! Nem feltétlenül kell tapasztalt veteránnak, a szakmában már bizonyítottnak lenned, elég, ha csak megvillantod a tehetséged, és ha felkelti a figyelmünket, természetesen segítünk kibontakozni: cikkíróként, hírszerkesztőként, videószerkesztőként, vagy akár valami olyan területen, amire mi még nem is gondoltunk, de úgy érzed, hogy te vagy benne a legjobb!

pc-guru-gyakornoki-program.jpg

KIK JELENTKEZHETNEK?

Mivel nagy terveink vannak azokkal a gyakornokokkal, akik munkájukkal bizonyítják rátermettségüket, ezért 18 éven felüliek jelentkezését várjuk, nemtől függetlenül. Követelmény igazából csak kettő van: elsősorban az, hogy az illető imádja, és persze ismerje a videojátékok világát, másrészt hogy ne okozzon neki gondot naponta akár több órát is arra szánni, hogy eltanulja a választott munkája szabályait, fortélyait. Előnyt jelent, ha a szerkesztőség életében is részt tudsz vállalni, azaz velünk együtt dolgozhatsz, hogy minél több dolgot eltanulj! A jelentkezéseket e-mailben várjuk a gyakornok@pcguru.hu címre. A levélben szerepeljenek az alábbiak:

  • Pontos név
  • Életkor
  • Lakhely
  • Végzettség, és hogy hol tanulsz / dolgozol
  • Bemutatkozó szöveg
  • Leírás, hogy pontosan mely területtel foglalkoznál
  • Opcionális: önéletrajz
  • Opcionális: Steam-profil link, YouTube-, Twitch-, Ustream-linkek, profilok
  • Pályamunka

PÁLYAMUNKA?

A jelentkezők elbírálásához természetesen szükségünk van pályamunkára, méghozzá az alábbiakra:

  • Hírező: 5-6 előre megírt, 800-2500 karakteres hír, lehetőleg különböző témákban (játék, üzlet, eSport)
  • Cikkíró: 2-3 darab teszt és előzetes minimum 3600 karakterben, .doc / .rtf formátumban, képek nélkül. Hardveres cikkeket is elfogadunk!
  • Videószerkesztő: Teljes egészében általad készített videó (lehetőleg teszt vagy bemutató) YouTube linkje, mellékelve a készítéséhez használt programok listáját (vagyis hogy pontosan mely programokban vagy jártas)
  • Grafikus: Teljes egészében általad készített grafikus anyagok (banner, promóciós kép) JPG/PDF formátumban. Vektoros fájlok készítésében szerzett jártasság előny!

A pályázatokat egészen szeptember 1-jéig várjuk: a kiértékelést követően (amely a beérkezett munkák mennyisége miatt akár hetekig is eltarthat) a szerencséseket e-mailben értesítjük.

Egy próbát megér, nem igaz? :)