Közeleg a karácsony, már csak párat kell aludni, és a Jézuska kopogtat az ajtón/ablakon. Sokan viszont még mindig nem tudják, mit kérjenek vagy vegyenek az ünnepre, ebben pedig mi, a Guru csapata próbál segédkezet nyújtani. Az utolsó utáni pillanatban is lehet még rendelni tőlünk előfizetést játékokkal, pólót és naptárat, nem beszélve a PC Guru Webshop kínálatáról, szóval tessék alant körülnézni, hátha találtok valamit, amit a fa alá rakhattok!

A 2015-ös naptár nagyon baba lett, most is itt virít az asztalomon, miközben ezt a hírt írom, és garantálom, hogy minden gurusnak tetszeni fog -- nem mellesleg ez az egyetlen olyan ajándék, ami egész évben aktuális marad.

Ami a pólót illeti, ez az első olyan gurus viselet, ami gyakorlatilag bárhová felvehető anélkül, hogy nagyon virítana rajta a Guru logója. A játékok pedig magukért beszélnek -- alant egy képet is láthattok pár kiemelt jóságról. A póló, a naptár és a játékok természetesen a PC Guru Webshopból is megrendelhetők, ha esetleg újságra nem vágytok.

PC Guru karácsony - termékek

Fontos: mivel már csak pár nap van hátra az ünnepekig, ezért csak és kizárólag akkor tudjuk garantálni a rendelések teljesítését 24-e előtt, amennyiben azok hétfő reggel 09:00-ig beérkeznek, és a szállítási mód esetében a GLS futárszolgálat lett kiválasztva. Minden egyéb esetben (Pick Pack Pont, Posta) a kiszállítás várhatóan csak december utolsó, vagy január első hetében garantálható.