Már egy hét se választ el minket attól, hogy elkezdődjön a PC Guru Show. Szombaton vágunk bele a mókába, és vasárnap délutánig meg sem állunk, közben folyamatosan szórakoztatva titeket -- most végre azt is elárulhatjuk, hogy milyen programokkal készülünk!

A szombat fél 11-kor kezdődik, amikor köszöntő kíséretében nyitjuk meg a rendezvényt, majd ezután hozzá is látunk a bemutatóknak. Előbb FIFA 16, majd Destiny: The Taken King, aztán Star Wars: Battlefront, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Skylanders: Superchargers és Just Cause 3 prezentáció lesz -- lazításképpen, ezek között kvízjátékon vehettek részt, illetve végigizgulhatjátok a Hearthstone és a Heroes of the Storm versenyünk döntőjét.

pc-guru-show-programok-elso-nap.jpg

A második nap szintén fél 11-kor kezdődik, és újabb köszöntővel nyitunk. Ezt követi a Assassin's Creed: Syndicate és a Guitar Hero: LIVE bemutatója, majd egy kvízjáték és után délutánig meg sem állunk a további prezentációkkal: lesz Call of Duty: Black Ops III, Street Fighter V, Fallout 4, Disney Infinity 3.0, Until Dawn és StarCraft II: Legacy of the Void is. Végezetül a StarCraft II döntőnket láthatjátok.

pc-guru-show-programok-masodik-nap.jpg

Mindezeken kívül a kiállítónk portékáit is megcsodálhatjátok, friss megjelenéseket tehettek próbára, és akciós játékok közül válogathattok -- és nem mellesleg, a PC Guru íróival, szerkesztőivel is személyesen találkozhattok. Igazán nem éri meg kihagyni!