Azt hiszem, nyugodt szível mondhatom, hogy a PC-s közösség a Fable 2 bejelentése óta nyálcsorgatva várta a játékot, azonban sokáig mindhiába, hiszen a cég eddigi álláspontja szerint a PC, mint platform kimarad a mókából. Ez a döntés nagy pofon volt, révén, hogy az első rész is megjelent PC-n, arról nem is beszélve hogy a játék kiagyalója, Peter Molyneux korábban olyan sikerjátékokat hozott el a platformra, mint a Dungeon Keeper és a Black & White sorozat.

Ahogy teltek a hónapok, és egyre több információt tudtunk meg a játékról, annál jobbnak tűnt, és mikor végül tavaly októberben megjelent, szinte minden hozzá fűzött reményt beváltott, ugyanis az első két hétben több mint másfél millió példányban fogyott, és az értékelésekben sem lehetett rossz dolgokról olvasni. Ezen sikerek ellenére persze továbbra is csak pletyka szinten olvashattunk a PC-s kiadásról, egészen mostanáig, hiszen a What If Gaming portálnak a fejlesztőcég egyik illetékese elmondta, hogy már közeledik a várva várt átirat, és hamarosan részleteket is elárulnak.

„A Fable 2 hatalmas siker volt Xbox 360-on, a PC-s verzió pedig már nagy valószínűséggel a küszöbön áll. Sűrűn nézzetek vissza hozzánk, mert hamarosan új információkkal szolgálunk!”

Reméljük, mindez nem csupán egy félreértés vagy fals pletyka, és valóban közeledik a személyi számítógépes verzió.