Kellemes meglepetés volt, hogy a Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut megjelenésekor PC-n az alapjáték tulajdonosai egy kisebb összeg ellenében megkapták a felfrissített játékot. Nos, ilyen opció nem lesz a Tomb Raider: Definitive Edition esetében.

A hírt az Eidos hivatalos fórumán keresztül kaptuk meg, ahol a GY.I.K. szekcióban a csapat elmondta: PC-re nem fog megjelenni a Tomb Raider: Definitive Edition, így nincs is mód erre a verzióra frissíteni az eredeti kiadás birtokában, sőt mit több, az előző generációs gépek (Xbox 360, PS3) felhasználói sem kapnak erre lehetőséget. Továbbá a mentések, az achievementek, valamint a multiplayer rangok sem kerülnek át.

A Tomb Raider: Definitive Edition kizárólag a next-gen konzolokra, vagyis Xbox One-ra és PS4-re fog megjelenni, a cég pedig ismét kihangsúlyozta, hogy nem csak egy csinosításról van szó, hiszen javult a fizika és az effektek, valamint részletesebb lett a körülöttünk lévő világ, ami így (Lara életszerűbb kidolgozásával együtt) hitelesebb képet fest. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!