Januárban sem maradtok PC Guru nélkül, hiszen 16-án (csütörtök) érkezik a 2014/01-es szám, 116 oldalas tartalommal és Overlord II teljes játékkal a DVD-mellékleten, amelyhez ezúttal (a HUNosítók csapat jóvoltából) még egy magyarítás is dukál!

Az eljövendő időszak nagy várományosai

Habár a december mindig kicsit csendes a játékvilágban, mi azért igyekeztünk ismét tartalmas magazint készíteni nektek, és ha végignéztek a teljes tartalomjegyzéken, akkor valószínűleg egyetértetek velünk abban, hogy ezúttal sem vallottunk szégyent. Előzetes rovatunkban ezúttal olyan alkotásokat vettünk górcső alá, mint a Wolfenstein: The New Order, a kalózos Raven's Cry, a Techland-féle Dying Light, a Castlevania 2 és a címlapsztorink, az idén tavasszal érkező, ezúttal is brutálisnak tűnő Dark Souls II. És ez még nem minden, hiszen kipróbáltuk a korai stádiumban lévő SMITE-ot, és a hatalmas sikernek örvendő DayZ-t is.

Emellett visszatérnek a kedvelt rovatok is, úgymint az év elején esedékes 100 játék, amiben 2014 várományosait vesszük sorra, és a Free-to-play játékok a Steamen, amiben az ingyenes alkotásokra igyekszünk felhívni a figyelmeteket.

Teszt hátán teszt

Hiába zajlott le a nagy játékcunami októberben és novemberben, ennek ellenére is sikerült 22 tesztet gyömöszölni a lapba, PC-s és konzolos játékos egyaránt megtalálhatja a számításait. Itt van például a State of Decay, vagy a Battlefield 4 első kiegészítője, a China Rising, továbbá olyan érdekes alkotások, mint a BioShock Infinite: Burial at Sea, vagy a Telltale Games kiváló játéka, a The Walking Dead második évada.

Mindezek mellett jutott még időnk a Football Manager 2014-re, a The Sims 3 legutóbbi kiegészítőjére (Előre a jövőbe), a vadiúj Broken Swordre, továbbá olyan konzolos címekre, mint a PlayStation 4-exkluzív Killzone: Shadow Fall, vagy az Xbox One-t erősítő Dead Rising 3. A lista ezzel persze még korántsem teljes, szokás szerint érdemes átnézni a teljes tartalomjegyzéket az összes tesztelt címért.

Extrák minden mennyiségben

Persze ezúttal sem csak tesztek és előzetesek kaptak helyet a Guruban, hanem egyéb érdekességek is. ]{redenc például négy oldalon keresztül vezet be mindenkit a Path of Exile rejtelmeibe egy útmutató keretében (ehhez kapcsolódik egy online anyagunk is, a Path of Exile végigjátszás), JohnBart pedig a zseniális Brutal Doom kipróbálására invitál mindenkit. A hardverrovat keretében lecsaptunk egy ASUS-féle ultrabookra, a Zenbook UX301LA-ra, kipróbáltuk a Casio egyik okosóráját, és ismét bevizsgáltunk egy Huawei telefont, méghozzá a P6-ot. 

Ezenfelül pedig ismét találkozhattok a szokásos rovatokkal, visszatér a Klasszikusok újrajátszva (Heroes III), a Top 5 legjobb vétel, a Nosztalguru és a Gondolatébresztő, válaszoltunk egy kupac levélre, és ezúttal a DVD-borító sem maradt ki a magazinból!

Teljes játék: Overlord II

Januári teljes játékunk az Overlord II című akciójáték, melynek jelmondata: rossznak lenni jó! A 2009-es program DRM nélküli változatban került a DVD-mellékletre, a Steamen nem aktiválható, viszont jár mellé magyar felirat, méghozzá a HUNosítók team jóvoltából. Ha nem vagy képben a játékkal kapcsolatban, vagy kíváncsi vagy a részletekre, akkor mindenképpen a figyelmedbe ajánljuk a januári teljes játékról szóló külön cikkünket.

PC Guru 2014/01

A 2014/01-es PC Gurut január 16-tól keressétek az újságosoknál!