Megmentettük Rómát, megtaláltunk egy sorozatgyilkost, kolonizáltunk egy bolygót, kincseket kerestünk kazamatákban, és xenomorf elől bujkáltunk egy űrállomáson. Ismét dugig van tesztekkel a PC Guru magazin: megérkezett a 2014/11-es szám!

VISZLÁT, SZABADIDŐ!

Novemberben tetőfokára hágott a játékdömping, ezért ismét úgy döntöttünk, hogy áldozatot hozunk, így most is kimaradt pár rovat, és az előzetesek száma is drasztikusan megcsappant -- hiába, ez egy ilyen időszak, decemberben is a dömpinget fogjuk nyögni, de ez legyen a legnagyobb problémánk az életben!

Persze azért nem hagytuk teljesen üresen az újság első felét: futottunk pár kört a magyar Deathtrappel, megpróbáltunk életben maradni a The Long Dark könyörtelen világában, állatokat és gyalogosokat gázoltunk a Carmageddon Reincarnationben. Chris az idén 10 éves World of Warcraft történetét és az ott szerzett élményeit igyekszik feldolgozni egy friss cikksorozatban, de a fő attrakció a Total War: Attila előzetesünk, amiben nemcsak azt meséljük el, hogy kik azok a hunok, de még a fejlesztőket is mikrofonvégre kaptuk, hogy ők maguk mondják el, mi újat tud mutatni a friss Total War-epizód.

TÚLCSORDULTAK A TESZTEK

Rég volt olyan lapszám, amiben majdnem 30 teszt volt, a novemberi PC Guru ilyenre sikeredett. Hat oldalt szenteltünk a Civilization: Beyond Earthnek, beleástuk magunkat a The Evil Withinbe, új karakterekre vadásztunk a Skylanders: Trap Teamben, bepótoltuk a múlt hónapban elmaradt Alien: Isolationt... és ez még mindig csak a töredéke azon játékoknak, melyeket közelebbről is megvizsgáltunk!

A rovatok mennyiségét ezúttal az említett helyhiány miatt ugyan megvágtuk, de azért még így se maradt ki a Nosztalguru, a Játék- és Hardver mentőöv -- januárra úgyis helyreáll a rend, addig pedig reméljük, hogy mindenkit kárpótol az, hogy mennyire sok játékot tesztelünk.

A NOVEMBERI PC GURU MAGAZINT NOVEMBER 13-TÓL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!

 PC Guru 2014/11

TELJES JÁTÉK: PLANETS UNDER ATTACK

Novemberi teljes játékunk ezúttal nem az AAA mezőnyből érkezett, de ez mit sem von le az érdemeiből. A steames Planets Under Attack műfaját tekintve tower defense, csak épp az űrben, és a szokásosnál mélyebb játékmenettel. Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket, hiszen ott mindent megtudhatsz róla! (de a telepítés előtt mindenképp fussátok át a kódbeváltással kapcsolatos tudnivalókat!)

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni (katt a Steam tudástárért), hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A DVD-tasakon található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!