Októberben sem maradtok olvasni- és játszanivaló nélkül, hiszen 10-én érkezik a 2013/10-es PC Guru magazin, 116 oldalas tartalommal, 20 játékteszttel, 14 előzetessel, rengeteg érdekességgel és egy 2012-es, steamen aktiválható teljes játékkal, a SpellForce 2: Faith in Destinyvel!

Alfák a kereszttűzben

Az októberi előzetes-rovatunk kiemelt témája az "Alfák hajnala" című összeállítás, amiben olyan játékokat veszünk górcső alá, amelyek már alfa-állapotban is megvásárolhatók és kipróbálhatók. 14 oldalas áttekintő anyagunkban elemezzük a még el nem készült, de már megvásárolható játékok előretörésének okait, illetve igyekszünk bemutatók segítségével eligazodni a játékok között, kitérve arra, hogy melyiket érdemes beszerezni, és melyiket elkerülni.

Emellett találkozhattok még a nemrégiben bejelentett Dragon Age: Inquisition négyoldalas előzetesével, utánajártunk a Planescape: Torment szellemi örökösének, a Torment: Tides of Numenerának, sőt, ez utóbbit egy fejlesztői interjúval is megspékeltük. Ezenfelül olvashattok még a Bound by Flame című ígéretes alkotásról, és egy külön anyagban sorra vettük a Paradox Interactive legnagyobb sikereit és bukásait, továbbá a kiadó vezető marketingesét is mikrofonvégre kaptuk.

Los Santos visszavár!

Októberi címlapsztorink a régóta várt Grand Theft Auto V, amelyet nem kevesebb mint nyolc oldalon boncolgatunk, de természetesen nem csak Michaelnek, Franklinnek és Trevornak jutott hely a magazinban. Összesen húsz teszttel várunk benneteket, többek között olyan játékokkal, mint az ArmA III, a FIFA 14, a PES 2014, az Amnesia folytatása, A Machine for Pigs, itt az Outlast, a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn és az immáron PC-n is elérhető Castlevania: Lords of Shadow -- Ultimate Edition. A tesztjeink teljes listáját ezúttal is IDE KATTINTVA érhetitek el.

Mivel a magazin ismét 116 oldalon terpeszkedik, jutott hely szinte minden szokásos rovatunknak, így visszatért a Minecrafttal foglalkozó oldalpár, és természetesen ezúttal is várja az olvasókat a Nosztalguru, a Gondolatébresztő és a Klasszikusok újrajátszva sorozat is. A hardverek között ezúttal egy háziszervert (ZYXEL NSA 325), egy újabb gamer notebookot (ASUS G750JX), egy konzolos videorögzítőt (AVerMedia Game Capture HD II) és még sok egyéb apróságot (hangszóró, monitor, alaplap, SSD) teszteltünk, illetve nem maradtok gépajánló nélkül sem, a Guru ÁlomPC ezúttal is három különböző konfigurációval várja a gépépítőket.

Teljes játék: SpellForce 2 - Faith in Destiny

Októberi teljes játékunk a 2008-ban már a magazin mellé csomagolt SpellForce 2 2012-ben megjelent, önállóan futtatható kiegészítője, a Faith in Destiny, ami ezúttal is steames verzióban került a DVD-mellékletre, így internetkapcsolat mindenképpen szükséges az aktiválásához -- az ehhez szükséges kódot ezúttal is a DVD papírtasakján találjátok. Ha esetleg nem lennél képben a játékkal kapcsolatban, akkor a különálló cikkünkben arról is bővebben tájékozódhatsz.

Alfák és gengszterek az októberi PC Guruban!

A MAGAZINT OKTÓBER 10-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!