A Vonadder64 nicknevű felhasználó elmondása szerint a Microsoft ügyfélszolgálatával kell felvenni a kapcsolatot, akik egyeztetés után megvonták tőle a Premium tartalmakat, majd pedig átutalták a számlájára az elköltött 40 dollárt. Más is jelezte, hogy ő is kapott visszatérítést, de a Premium hozzáférését még nem vették el, illetve a fórumon Vonadder64 neve mellett is ott van még a Premium plecsni. A pénzvisszafizetés Xbox One konzolon történt. 

A topikot végigböngészve látható, hogy a játékosok nagyon nincsenek megelégedve a játék eddigi szereplésével, s többen mondták is, hogy ők is megpróbálkoznak visszaszerezni a pénzüket, illetve jelzik ezt a szándékukat a Sony felé, amely tudomásunk szerint még nem ajánlott fel ilyen lehetőséget.

Érdemes megemlíteni, hogy a DICE ideiglenesen leállította a DLC-k fejlesztését, ameddig rendbe nem teszik az alapjátékot, a minap pedig meg is jelent egy új sebtapasz, mely több hibát is javítani hivatott, illetve elindult a Battlefield 4 Top Issues Tracker, ami a legnagyobb gondokról és azok javításáról ad naprakész információt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!