• 2016. július elsején jelenik meg az Angry Birds mozifilm
  • A filmet elkészítő Columbia Pictures bemutatta a szinkronszínészeket
  • Peter Dinklage az egyik főszereplő

A tervek szerint 2016. július elsején fog megjelenni az első Angry Birds mozifilm, s noha ez még egészen messze van, megkaptuk az első részleteket az animációs produkciót illetően, mégpedig a szereplőkre derült fény, mármint arra, hogy a madaraknak és a disznóknak kik kölcsönzik a hangjukat.

A filmet elkészítő Columbia Picturesnek sikerült több nagyobb (bár nem a legnagyobb) nevet is megszerezni, ugyanis a szereplők között ott van Peter Dinklage, aki a Mighty Eagle-nek adja a hangját, aztán Maya Rudolph lesz Matilda, Danny McBride Bomb, a fekete madár, Jason Sudeikis a piros madár, Josh Gad a sárga madár, Bill Hader pedig az egyik disznó. Ezen kívül hallhatjuk majd még a Key & Peele-es Keegan-Michael Key, továbbá Kate McKinnon, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Cristela Alonzo, Jillian Bell és Danielle Brooks hangját.

A rendezői székben Fergal Reilly és Clay Katis ül -- előbbi a Hupikék törpikéket rendezte, utóbbi pedig a Rontó Ralphot, szóval értenek hozzá, hogyan kell a fiatalabb korosztálynak szánt filmeket készíteni.

angry-birds-banner.png