Az Obsidian elmondása szerint természetesen megkapja mindenki a játék kézzelfogható verzióját, aki eleget tett a támogatási feltételeknek, és belefért ebbe a körbe. E változatok minden további nélkül aktiválhatók lesznek a Steam vagy GOG rendszerében -- de valószínűleg nem lesz benne a dobozban maga a lemez.

„Két dolgot tehetünk, hogy a nyugtalanító helyzetet enyhítsük: mindenkinek kiszállítunk mindent, kivéve a játék lemezét, ezt csak az 1.0-s verzió megjelenése után tennénk meg.”

Az elgondolás érdekes, de természetesen van rá megfelelő magyarázat is.

„Azért gondoljuk, hogy ez helyes, mert akinek jár ez a bizonyos dobozos kivitel is, ugyanúgy játszhat majd a játékkal, ugyanabban az időben, mint aki a Steamen vagy GOG-on jutott hozzá. Megkapja majd a gyűjtői kézikönyvét, a szövetből készült térképet, az egéralátétet, és ugyanúgy élvezhet majd mindent, miközben játszik a játékkal.”

A másik lehetőség természetesen az, hogy aki kéri, annak csak azután szállítják majd ki a terméket, miután a lemezt is bele tudják tenni a csomagba. Néhány régióban ez jelentős késéseket eredményezhet, akár több hétről is szó lehet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!