Tulajdonképpen ez a hír az, amely nem lepett meg senkit, hiszen a budapesti Zen Studios régi munkakapcsolatban áll a Marvellel, és sorra jelenteti meg a neves képregénykiadó hőseihez készült Pinball FX 2 / Zen Pinball asztalokat. Ha pedig új mozifilm, akkor új flipper!

Az USA filmszínházaiban július 17-én mutatkozik be a Hangya (Ant-Man – idehaza július 23 a premierdátum), a Marvel talán legkevésbé várt és leginkább zaklatott sorsú szuperhősös filmje. A betörőből szuperhőssé avanzsáló Scott Lang, aki bármikor képes apró, ám erős lénnyé átalakulni, lehet, hogy sikeresebb lesz a Zen Studios asztalán, hiszen eddig nem nagyon csalódtunk a srácok munkáiban. A flipper ráadásul egészen különleges lesz nemcsak a stúdió, de a műfaj történetében is, ugyanis most először vethetünk be apróra zsugorodó golyókat a pontrekordok megdöntésére, és játszhatunk őrült minijátékokat.

A Marvel Ant-Man asztal július 14-től lesz elérhető minden platformra, azaz PC-re Steamen, iOS és Android rendszerekre, PSN-re (a PS3-ra és Vitára megvásárolt játék átvihető PS4-re) és Xboxra (a 360-as verzió importálható Xbox One-ra).

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!