• Kibővül a Plants vs Zombies: Garden Warfare PS3-on és PS4-en
  • Hét új karakter, egy új játékmód, 200 új elem a karakterekhez
  • A frissítésnek része a Suburbination pack is, további játékmóddal, karakterrel és pályával

A Plants vs Zombies: Garden Warfare című élvezetes agymenés új DLC-t kap a héten a Legends of the Lawn képében. Ennek különlegessége, hogy az eddigi legnagyobb update lesz a játékhoz. Lássuk, hogy miért!

Nos, először is kap egy vadonatúj játékmódot Taco Bandits címmel, amiben zombiként Crazy Dave tacós pultját kell bevennünk, pontosabban szólva három tacót kell megszereznünk az azokat védő növényektől, és visszaszállítanunk az ufónkhoz. Igen, jól sejtitek, ez egy klasszikus capture the flag tacókkal.

A játék emellett kap hét új karaktert, természetesen megfelelően agyamenteket. Zombik részéről ott lesz a Centurion, nevéből következően ő egy római kori zombiharcos sugárfegyverrel. Mellette kicsit hétköznapibbnak tűnik a Golf Star, aki egy halálpontos sorozatlövő golflabda-adagolóval ritkítja a gaz gazokat. Aztán ott van a nagy erejű szemeteskuka-fegyverrel harcoló Sanitation Expert, és a közelre hatásos lávafegyverrel ügyködő, triceratopsnak öltözött Paleontologist. A növény oldalról megkapjuk a föld alá mászó, onnan zombit megrágó, zöld trutyit hányó Chomp Thinget, a robbanó spórákkal lövöldöző Alien Flowert, és a Jade Cactust, ami szintén robbanékony lövedékeket ereget a szájából.

Emellett 200 új növényre vagy zombira aggatható cucc várja a játékosokat, szemüvegek, sapkák, ruhák tucatjaival, sőt, olyan komplett szettek is előkerülnek, mint a farmer-, vagy a büdösborz-szett. Pluszba kapunk három új erősítést, a Laser Beant a Plants vs Zombies 2-ből, a Heal Zombie-t és a Yetit. Mindezeken túl a frissítés tartalmaz olyan karaktert, térképet és játékmódot, ami korábban már elérhetők voltak PC-re, Xbox 360-ra vagy Xbox One-ra. Név szerint a Suburbination című domination stílusú módot, a Crash Course pályát és a Plasma Pea Shooter növényi karaktervariációt lelhetjük fel a DLC-ben.

A Plants vs Zombies: Garden Warfare frissítése, a Legends of the Lawn egyelőre csak PlayStation 3-on és PS4-en lesz elérhető, legalábbis Európában, mert néhány portál szerint az Egyesült Államokban minden platformra kiadják a mai nap folyamán -- szóval esélyes, hogy mi is megkapjuk majd valamikor PC-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. A DLC nálunk a PS Store szerdai frissítésével lesz letölthető.