Mindez a Meet your Makers (MYM) csapat háza táján történt, az ominózus játékos pedig a 18 éves, lengyel Marcin "Kori" Wolski.

A történet ott kezdődött, hogy Kori otthagyta egykori csapatát, a Supa Hot Crew-t, mivel az nagy összeggel tartozott neki. Később azonban fény derült arra, hogy a MYM egyes szálakon kapcsolatban áll az otthagyott csapattal is, és hasonló kifizetési problémáktól félve Kori úgy döntött, mégsem akar az MYM színeiben játszani.

Ez viszont nem igazán tetszett az MYM menedzserének, Sebastian "Falli" Rotterdamnak, aki felhívta a játékos édesanyját (Kori kiskorúsága miatt ő írta alá a szerződést), és azzal fenyegette meg, hogy szerződésbontás esetén elveszi a házát. Ezt a hívást Kori rögzítette, majd egy levél kíséretében egyenesen a Riotnak küldte azt meg. A menedzser ijedősre vette a figurát, és egy mentegetőző-bocsánatkérő levél kíséretében visszavonta a fenyegetést.

Eközben Kori egy ettől független indok miatt -- a klán elhagyása esetén 2016 januárjáig nem játszhatott volna profiként -- visszaállt a csapatba, így a sztori végül happy enddel zárult.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!