• Az NCSoft új játéka a Project HON
  • Mechás MMOTPS, szerepjáték-elemekkel
  • Unreal Engine 4-et használ
  • Kizárólag PC-re jelenik meg, valamikor 2015-ben

Óriási gépszörnyeknél nincs is félelmetesebb egy csatatéren, s ez különösen igaz akkor, ha a szóban forgó harci gépezet két lábon jár. Ezzel természetesen a jó öreg mechákat írtam le, akik örökzöld témaként fel-felbukkannak a képernyőinken -- ezúttal az NCSoft jelentkezett a maga elképzelésével.

A frissen bemutatott játék a Project HON nevet kapta, s egy PC-exkluzív, Unreal Engine 4-et használó MMOTPS szerepjátékos elemekkel, a főszerepben pedig a mechák lesznek. Sajnos más egyéb még nem derült ki a játékról, de az eddig kiadott videó alapján elég jól kirajzolódik előttünk, hogy mire számíthatunk: modern, városi hadszínterek, gyors játékmenet, különböző kasztok, akrobatikus mutatványok és egy olyan játékelem, amivel tárgyakat és más robotokat húzhatunk magunkhoz egy vaskos kötéllel.

Amit nem tudunk, hogy pontosan mikor fog megjelenni a játék (valamikor 2015-ben lesz a premier), illetve az sem világos még, hogy milyen üzleti modellt fog követni, de mérget lehet rá venni, hogy egy free-to-play címmel állt elő az NCSoft.

Remélhetőleg az elkövetkezendő napokban többet is megtudhatunk a Project HON-ról, elvégre ma kezdődött a G-Star 2014, az E3 vagy a Gamescom koreai megfelelője, ahol bemutatják nekünk a programot.