Jövő év elején is tartalmas szórakozás vár a PS Plus tagsággal rendelkező PS4, Playstation 3 és PS Vita tulajdonosokra. PS4-en január 8-tól extra költségek nélkül válik elérhetővé a Don't Starve című kalandjáték, amelyben a főhőst, a fogságba ejtett Wilsont irányítva kell megküzdeni a túlélésért egy sötét és titokzatos világban.

Az ingyenes Playstation 3 címek kínálatába már december 24-én megérkezik a DmC, amely új főhőssel és univerzummal bővíti a Devil May Cry-szériát. A fiatal Dante Limbo City városában ered a démonok nyomába, miközben megismeri családjának történetét és titokzatos testvérét. A Capcom játéka mellett a Playstation 3 felhasználók az adatlapunkon is megtalálható Borderlands 2-vel szintén színesíthetik majd gyűjteményüket. A Gearbox Software alkotása a belső nézetes akciót kombinálja szerepjáték-elemekkel, és négy választható karaktert kínál a humoros kalandok kedvelőinek.

Természetesen PS Vitára is érkezik két ingyenes cím: a verekedős szoftverek kedvelői szintén december 24-től férhetnek hozzá a Blazblue Continuum Shift Extendhez, amely a különféle letölthető tartalmak mellett új karakterekkel és játékmódokkal várja a széria rajongóit. A másik újdonság a hordozható konzolra nem más, mint Soul Sacrifice. Ebben a felejthetetlen küzdelmeket nyújtó alkotásban egy rabszolga kapja a főszerepet, aki szert tesz egy különös könyvre, melynek segítségével felveheti a harcot a múlt legendás szörnyeivel és varázslóival. A győzelemhez azonban áldozatokat kell hoznia – te milyen árat mernél fizetni azért, hogy nagyobb erőre tehess szert?