A következő PS Store frissítéssel, június 4-én válnak elérhetővé a PS Plus legújabb ingyenes címei. A tagoknak összesen hat játék lesz extra költségek nélkül letölthető.

PS4-re érkezik az adatlapunkon látható Trine 2: The Complete Story, amely egy mágikus világba kalauzolja el a fejtörők és harcok kedvelőit. Indulj kalandokra az erős lovaggal, a ravasz varázslóval vagy a gyors tolvajjal, és el ne felejts szólni a haveroknak, hiszen a játék kooperatív móddal is rendelkezik.

A PS4 másik ingyenes címe a Pixeljunk Shooter Ultimate: itt sem lesz hiány fejtörőkben, emellett szükséged lesz az ügyességedre, ha át kívánsz jutni a pályákon. A PS4 verzió platinum trófeát is rejt a legkitartóbb játékosoknak.

A sportjátékok kedvelőinek letölthető lesz Playstation 3-ra az NBA 2K14, amely számos kritikus szerint minden idők egyik legjobb kosárlabdás videojátéka. Hogy biztosan kihozd belőle a legtöbbet, mérd össze tudásodat másokkal a világhálón keresztül!

A Playstation 3 tulajdonosok gyűjteményéből a független fejlesztésű horrorjáték, a Lone Survivor sem maradhat ki: egy magányos túlélőt irányítva kell kijutnod egy fertőzés sújtotta városból. Csak rajtad múlik, hogy mindezt hogyan teszed meg – bujkálj a sötétben vagy nyiss tüzet mindenre, ami az utadba kerül. Keress túlélőket vagy menekülj meg egyedül. S persze mindenekelőtt figyelj oda a mentális egészségedre, máskülönben a valóság és a képzeleted közötti határ elmosódik. A Lone Survivor Cross-Buy funkcióval rendelkezik, így a PS Vita változatot is ingyen letöltheted.

A PS Vita tulajoknak a Dragon's Crown válik elérhetővé e hónaptól kezdve. Egy mágikus, középkori világ vár, sok-sok szörnnyel és felfedezhető labirintussal. A küldetésed, hogy minél mélyebbre merészkedve szert tegyél értékes kincsekre és fejleszd a felszereléseidet, miközben fényt derítesz egy misztikus sárkány rejtélyére, amely az egész világot fenyegeti.

A hordozható konzolra jelenik meg emellett a Futurlab csapata által fejlesztett puzzle-játék, a Surge Deluxe, amelyben villámgyorsnak kell lenned, ha sikeresen el akarod tüntetni a képernyőn megjelenő blokkokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!