A játékkonzol magyarországi bemutatásának napja december 13. A játékosok először az Allee bevásárlóközpontban található 576 KByte boltban juthatnak hozzá a PS4-hez a december 12-én megtartott éjféli nyitva tartás során. A 22 órától kezdődő eseményre az 576 KByte bolt által személyesen értesített előrendelők mellett azoknak is érdemes ellátogatniuk, akiknek eddig reménytelennek tűnt, hogy karácsony előtt megkaphatják a legújabb PlayStation konzolt.

A Sony jóvoltából ugyanis az előrendelőkön kívül a rendezvényen a leggyorsabb regisztrálók jelentős része is megvásárolhatja a PS4-et.

A helyszínen emellett 100 játékosnak lehetősége lesz 10.000 forint értékű limitált előrendelői kártyát vásárolnia, amellyel egyrészt garantáltan bekerül a következő, január második felében várható szállítmány vásárlói közé, másrészt az 576 KByte üzletekben egy éven keresztül 5% kedvezményt kap minden Sony Magyarország által forgalmazott játék árából.

Az éjféli nyitást megelőzően már tesztelhetők lesznek az új konzolok, emellett versenyek, PlayStation kvíz és tombola is szórakoztatja a várakozókat, melyeken különböző PlayStation relikviák és értékes ajándékok találnak gazdára. Emellett PlayStation rajongó hírességek is felbukkannak majd.

PS4 éjféli start