[Friss: a játék véget ért!]

Alig 12 ezer darab készült belőle az egész világon, és szinte csak a legelkötelezettebb rajongók juthattak hozzá... de most a tiéd lehet egy. Miről van szó? Arról a szuperlimitált PlayStation 4 gépről, amely a brand 20. születésnapja alkalmából született.

PS4 20th Anniversary

Nem ez az első és nem is ez az utolsó, hogy egy nagy hardvergyártó limitált kiadású géppel ünnepli egy fontos mérföldkövét, de az egészen biztos, hogy emberemlékezet óta nem láttunk még akkora őrületet, mint ami a PlayStation 4. 20. születésnapi változatát övezte, két okból. Egy: iszonyatosan szép, döbbenetesen stílusos gépről van szó. Kettő: hagyományos kereskedelmi forgalomba szinte egyáltalán nem került, csak nyereményjátékokon / aukciós portálokon lehetett hozzájutni, illetve az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban pár ezer darabot rendelés útján is meg lehetett szerezni, de ezek szó szerint percek alatt elfogytak. Éppen ezért is jó érzés, hogy most segíthetünk azokon, akik mindenáron akarnak egy ilyen gépet, hiszen a Sony Magyarországnak hála ki tudunk sorsolni egyet!

A nyereményjátékban való részvételhez kizárólag egy dologra van szükség: aktív PC Guru magazin előfizetésre. Ha már előfizető vagy, akkor automatikusan bekerültél az esélyesek közé, ha pedig még nincs előfizetésed, akkor sincs baj: egészen március 11-ig van lehetőséged előfizetni. Ezt követően az urnát lezárjuk és sorsolunk! A nyereményjátékban való részvétel minden előfizetési csomagra vonatkozik: igen, még azok is játszanak a több mint 100 ezer forint értékű gépért, akik csak egy PC Guru pólót vagy naptárat kértek / kérnek a magazin mellé :) Az előfizetési csomagjaink folyamatosan bővülnek, hiszen a lap mellé kérhető játék, vagy hardver is. Néhány példa az elérhető csomagokból:

Az összes előfizetési csomag az Előfizetés aloldalunkon tekinthető meg: sok sikert, jó játékot! :)

FONTOS: A NYEREMÉNY ÉRTÉKE MIATT A NYEREMÉNYT KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN TUDJUK ÁTADNI A PC GURU MAGAZIN SZERKESZTŐSÉGÉBEN. POSTÁZNI, FUTÁRSZOLGÁLATTAL KIKÜLDENI NEM TUDJUK! AZ ÁTVÉTELRŐL FELVÉTEL KÉSZÜL.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!