Eljött, amire mindannyian vártunk. Ideje abbahagyni a háborúkat, felfüggeszteni a nemzetközi tárgyalásokat, leállítani a kínai tömegtermelést, és szent ünneppé avatni február 21-ét minden vallás szerint. Hogy miért? Hogy MIÉRT? Haha... ti még nem is tudjátok!? Február 21-én fog megjelenni minden idők legjobb, legepikusabb, legszebb, leglátványosabb, legélvezetesebb, legszórakoztatóbb, legkirályabb... mély levegő... játéka, a Rambo: The Video Game!

Na, most, hogy mindenki magához tért a sokkból, a szívbetegek bekapták a gyógyszerüket, az asztmások pedig inhaláltak, ideje részletezni az izgalmas infótengert. Szóval, a Rambo: The Video Game Európa-szerte február 21-től lesz megvásárolható PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra -- next-gen verziókat nem jelentett be a kiadásért felelős Reef Entertainment, minden bizonnyal azért, mert jófejségből teret szeretnének hagyni a PS4 és Xbox One korai játékainak.

Minden viccet félretéve, a Rambo: The Video Game egyébként egy jópofa, igaz, minden forradalomtól mentes automata shooternek ígérkezik, amiben hol QTE-k, hol rögzített gépágyúk útján kell lemészárolnunk a folyamatosan özönlő ellenséget. A játék a klasszikus Rambo-trilógiára épül, a Rambo 4 elméletileg nem kapott helyet a koncepcióban, de egy masszív DLC-ben még reménykedhetnek a rajongók. Nekik lehet jó hír egyébként, hogy az előrendelők 3 hüvelyk magas Rambo bobble-head akciófigurát kapnak ajándékba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!