• Nincs offline kooperatív mód a Resident Evil: Revelations 2 PC-s változatában
  • A Capcom bocsánatot kért ezért
  • És azt mondták, dolgoznak a hiányosság pótlásán

Megjelent a Resident Evil: Revelations 2 első része, a PC-s játékosok pedig azzal voltak kénytelenek szembesülni, hogy nincs lokális kooperatív mód, holott konzolon ez a lehetőség adott, sőt még a Raid mód sem játszható online, közösen, bár ehhez már úton van a patch. A Capcom minderre azt reagálta, hogy csak így lehet biztosítani a legjobb játékminőséget, ám ez kevés volt ahhoz, hogy megbékítsék a dühös rajongókat, így most itt a bocsánatkérés.

„Elnézést kérünk azoktól a játékosoktól, akik PC-re megvették a Resident Evil: Revelations 2, és azt várták, hogy lesz offline kooperatív mód. Ezt nem terveztük beépíteni ebbe a verzióba, és egy hiba miatt a hivatalos leírás téves információkat közölt, de miután tudomást szeretünk erről, módosítottuk a szöveget. Ez egy véletlen hiba volt, és ismételten bocsánatot kérünk a félreértés miatt.”

A Capcom továbbá jelezte: már vizsgálják az offline kooperatív mód beépítésének lehetőségét, és bíznak abban, hogy hamarosan fejleményeket is közölhetnek ezzel kapcsolatban. Várhatóan egy ingyenes DLC vagy frissítés útján kapjuk majd meg a módot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!