A Volition annak idején egy óriási kiegészítőt tervezett kiadni a Saints Row: The Third című alkotásukhoz, amiben a hőseink egy virtuális valóságban esnek csapdába, s minden fizikai szabályt megszegve ki kell onnan kerülniük, megmentve a várost. Ez volt az Enter The Dominatrix DLC, s ha ismerősen hangzik a felütés, az nem véletlen, hiszen lényegében erre az alapötletre épül az augusztusban megjelenő Saints Row 4. A fejlesztők azonban tagadják, hogy egy DLC-t nyújtottak ki egy teljes játékká, s hogy ezt kihangsúlyozzák, az Enter The Dominatrix meg fog jelenni az új játékhoz.

A hírt a stúdió vezetője, Steve Jaros hozta el, aki elmondta, hogy pontosan 45 nappal a teljes játék megjelenése után lesz kapható az Enter The Dominatrix DLC, amihez társulni fog egy, a kulisszák mögé betekintő audiokommentár is, hogy végre fény derüljön arra, miért most és miért így jelent meg a bővítmény.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Saints Row 4 -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 3.0/256 MB, HDD: 20 GB