Eredetileg úgy volt, hogy az Enter the Dominatrix DLC a Saints Row: The Third bővítménye lesz, ám a csapat ködös indokok miatt úgy döntött, hogy előbb inkább egy új játékot készítenek és csak ehhez adják ki a csomagot. Így esett tehát az, hogy a számítógépes szimulációban játszódó Saints Row 4 kapja meg a játékosokat egy másik szimulációba helyező kiegészítőt.

A Season Pass részét képező alternatív történet szerint egy mesterséges intelligencia által felügyelt világban esett csapdába a 3rd Street Saints csapata, s ahhoz, hogy innen kitörhessenek, szajhák és szexrabszolgák egész sorát kell elintézniük az új fegyverek egyikével a kezükben, illetve az új bajtársak segítségével.

A 7 dolláros Enter the Dominatrix Európában október 23-án jelenik meg, amit aznap egy háromórás gameplay közvetítés kísér majd a Volition Games Twitch csatornáján. A srácok továbbá bejelentették, hogy még ebben az évben meg fog jelenni a Season Pass tartalmak második fele, benne a másik nagy kiegészítővel, a How the Saints Saved Christmas DLC-vel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!