Burt Reynolds, Hulk Hogan, Daniel Dae Kim, Eliza Dushku, David Carradine és Tia Carrere -- csak néhány azokból az ismert színészekből, akik eddig hangjukat kölcsönözték a Saints Row-szériában feltűnő karaktereknek. Ezt a szép hagyományt a Saints Row 4 sem óhajtja megszakítani. Ha például a testre szabható Elnökből urat faragunk, olyan nevek orgánumát rendelhetjük hozzá, mint Nolan North (Uncharted – Nathan Drake), Troy Baker (Bioshock: Infinite – Booker DeWitt), Robin Atkin Downes (Tomb Raider – Conrad Roth), és persze a Saints Row-széria veteránja, Kenn Michael, aki a második rész óta szólaltatja meg a főhőst.

Ha pedig nőt szeretnénk alakítani, akkor rendelkezésünkre áll Laura Bailey a Super Street Fighter 4 Chun-Linje, Diane Michelle a Skyrimből, valamint Sumalee Montano, aki a Mass Effetc 3 Omega DLC-ben a „bűbájos” Nyreen Kandrost szólaltatta meg.

De a mellékszereplők szinkronjáért sem az utcáról berángatott Bekre Pál és Dil Emma lesz a felelős, hanem TV-sorozatok, mozifilmek és játékok ismert alakjai. Keith David Anderson kapitány/admirális után most saját magát szólaltatja meg. Neil Patrick Harris biztos „ferge... – most figyelj! – ...teges” alakítást nyújt majd, de valószínűleg a szép szál legény Terry Crewst sem kell félteni, hiszen minden hülyeségben benne szokott lenni (ha nem hiszed, nézd meg a Feketék fehéren című filmet). És talán Michael Dorn is élvezettel bújik ki Worf parancsok skatulyájából, bár a legtöbben valószínűleg nem ismernék föl a klingon homlokredők nélkül. Ráadásul ez csak pár név a Saints Row 4-ből, amely elkészülte után a Deep Silver csapata új utak felé kíván nézni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Saints Row 4 -- Megjelenés: 2013. augusztus 23. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 3.0/256 MB, HDD: 20 GB