Saints Row 5-öt vártunk, amióta megszellőztetett egy bejelentést a Volition és a Deep Silver párosa, ez azonban nem történt meg, s folytatás helyett egy különálló kiegészítőt kapunk a Saints Row 4-hez, ami a délután kedvcsinálóhoz passzolóan túlvilági témájú lesz.

A High Voltage Software közreműködésével készülő expanzió a Saints Row: Gat Out Of Hell nevet kapta, a történet szerint pedig Kinsey és Johnny Gat az alvilágba menetelnek, hogy megmentsék a Bosst, aki valahogy a pokolra került.

A fejlesztők egy, Steelporthoz képest feleakkora játékteret ígérnek, ahol szabadon röpködhetünk démoni szárnyainkkal, illetve természetesen irdatlan rombolást is rendezhetünk, ha meguntuk a szárnyalást. A Volition bibliai tematikájú fegyvereket eszelt ki, így lesz például egy olyan mordály, ami sáskákat lő, míg egy másik békákat, sőt még egy olyan, a lustaság főbűnére épülő szék is a birtokunkba kerül, ami rakétavetőkkel és géppuskákkal van felszerelve. Egyszóval lesz mivel aprítanunk, de ha mindez nem volna eléggé, hogy is mondjam, Saints Row, akkor jobb, ha tudjátok, hogy ez zenés darab is lesz valahol a történet során.

A Saints Row: Gat Out Of Hell január 27-én fog megjelenni, 20 dolláros árcédulával, s nemcsak egyedül teljesíthetjük a pokoli kirándulást, hanem egy társunkkal is, ebben az esetben pedig egyikünk Kinsey-t, a másikunk pedig a híres Johnny Gatet irányítja majd.