• Három ingyenes DLC fog megjelenni a Sims 4-hez
  • Az első már itt is van, s szellemeket hozott
  • Novemberben az úszómedencék térnek vissza
  • Decemberben pedig új karrierlehetőségeket kapunk
Webshop ajánló
The Sims 4
  • PC

Már a Sims 4 bejelentése óta tudjuk, hogy a sorozat legújabb példánya hiányosságoktól fog szenvedni, de mindenki biztos volt, hogy ezek az elemek később ilyen vagy olyan úton, visszatérnek -- sokan fizetős kiegészítőkre gondoltak, teljesen jogosan, a Maxis azonban ingyenes DLC-ket jelentett be.

A hivatalos blogon tudtuk meg, hogy a következő három hónapban egy-egy ingyenes letölthető tartalom fog megjelenni a Sims 4-hez. Az első ilyen csomag már most, októberben megjelent, s ez visszahozta az alapjátékból hiányzó szellemeket, ráadásul a túlvilágról visszatért szeretteink különleges viselkedési formákat kapnak, annak függvényében hogyan haltak meg. Az októberi bővítmény továbbá Star Wars tematikájú kosztümöket, új szemszíneket és pár hibajavítást is hozott.

A novemberi DLC úszómedencékkel egészíti ki a játékot, decemberben pedig új karrierlehetőségeket kapunk -- azt még nem tudni, hogy mi mást tartalmaznak, ahogy azt sem, hogy pontosan mikor jelennek meg, de az októberi adag alapján a hónap első napján lehet ezekre számítani.