A Rebellion pénteken értesült arról, hogy az egyik, meg nem nevezett forgalmazójától elloptak 7050 Sniper Elite 3 Steam-kulcsot, amit a tolvajok különböző boltoknak továbbítottak, azok pedig minderről semmit sem tudó vásárlóknak adták el a kódokat, illetve előrendeléseket is fogadtak, vagyis a lopás még a premier előtt történt.

A fejlesztők és a kiadó természetesen semmilyen pénzt nem látott ezeknek a kulcsoknak az eladásából, így felvették a kapcsolatot a Valve szakemberivel, akik azonnal vissza is vonták a cirkulációba bekerült példányokat, így sokan Sniper Elite 3 nélkül maradtak.

A Rebellion bocsánatot kért a kellemetlenségekért, de sok mindent nem tudnak tenni ebben a helyzetben, csak annyit, hogy aki igazolni tudja, hogy az egyik orgazdától vett kulcsot, s a szóban forgó kódsort is elküldi, az megkapja az előrendelőknek járó Target Hitler DLC-t, de magát a játékot persze újra meg kell venni. A fejlesztők azt tanácsolják, hogy aki így járt, az azonnal kérje vissza a pénzét.

Ha tudni akarod, hogy a Steamen és a fejlesztőkön kívül honnan juthatsz biztosan hiteles Sniper Elite 3 kulcshoz, akkor nézd meg ezt a listát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!