Az Egyesült Államokat egy újabb sorozatgyilkosság tartja izgalomban: egy fiatal nő azt állítja magáról, hogy 13 éves kora óta több tucat gyilkosságot követett el, de pontosan nem tudja, hogy mennyit, mert 22-nél nem számolta tovább áldozatait. Az eset rengeteg kérdést felvet, többek között, hogy lehetséges-e ez egyáltalán, ugyanis az újságok által csak Craigslist killerként emlegetett Miranda Barbour mindössze 19 éves. Ráadásul egyelőre folyik a nyomozás az ügyben, ugyanis Miranda vallomása több logikai bukfencet is tartalmaz.

Mindez számunkra csak azért érdekes, mert a hitelességéről híres (haha!) FOX News amerikai bulvár hírcsatorna készített egy riportot Barbourról, amiben Peter Johnson Jr. FOX-os műsorvezető, szakértő és ügyvéd igyekezett megválaszolni pár égető kérdést az üggyel kapcsolatban.

Johnson szerint Barbourről három dolgot tudunk: az első, hogy nehéz gyermekkora volt, a második, hogy állítólag volt egy fiatalkori terhessége, amit az anyja hazugságnak tart, a harmadik pedig, hogy megszállottja volt a "Dark Soul" című játéknak. Igen, Dark Soul, noha a háttérben a Dark Souls dobozképe látható a riportfilmen, na meg pár jelenet a megjelenés előtt álló Dark Souls 2 egyik videójából.

Johnson szerint a "Dark Soul" egy "halálközpontú, sötét játék", ami "PlayStationön és egyéb videó-típusú dolgokon" érhető el. Aha. Hogy mindennek mi köze Miranda Barbour állítólagos gyilkosságaihoz, az az ominózus riportból nem igazán derül ki, noha a FOX-ot ismerve valószínűleg az volt a szerkesztők célja, hogy valahogy belekeverjék a videojátékokat a riportba, mert attól még megbotránkoztatóbb és hatásvadászabb lesz.

Dark Souls - Fox News