Amennyi probléma volt a South Park: The Stick of Truth körül, olyan sikeres program lett a végére. A kritikusok és a rajongók túlnyomórészt imádták a játékot (az e havi PC Guru magazinban mi is alaposan kiveséztük), így nem csoda, ha Matt Stone, az alapul szolgáló rajzfilmsorozat társalkotója már a folytatáson gondolkodik.

„Meglátjuk mi lesz. Meredek vállalkozás volt, sokkal meredekebb, mint amire vállalkoztunk. De soha ne mond, hogy soha. Valamilyen módon vissza akarok térni. Szerintem ezek a videojátékok nagyon érdekesek” -- mondta Stone az IGN-nek adott interjújában. Továbbá kifejtette, hogy a The Stick of Truth segítségével értette meg ő és társa, Trey Parker, hogy mennyire más egy tévésorozat és egy videojáték. Éppen ezért, ha újra nekikezdenének, most másképpen állnának hozzá, mint a The Stick of Truth elején.

Továbbá kiderült, hogy semmit nem vágtak ki a játékból csak azért, hogy M besorolást kapjon (most komolyan, ilyet kérdezni a South Park egyik alkotójától?), Stone nagy FIFA-rajongó, és játszani fog a Titanfall-lal is, szóval ne lepődjetek meg, ha egyszer csak vele kerültök szembe!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!