• Ingyenesen játszható a Star Citizen
  • Csak ezen a héten
  • Az ajánlat az Alpha 2.2.2 kiadás apropóján jött létre
  • Csak egy ingyenes profil kell, és már töltheted is a játékot

A Star Citizen régóta készül már, rengeteg ígérettel kecsegteti a rajongókat és hatalmas összeget halmozott fel, sokan azonban nem egészen bíznak a fejlesztőkben -- szerencsére ezt könnyen fel lehet oldani, ezen a héten ugyanis (ismét) ingyenesen játszható a program, így te magad is megnézheted, mire ment el az a rengeteg pénz, és éppen hogy áll a projekt.

Az Alpha 2.2.2 megjelenésének alkalmából (a változások teljes listája itt található) a Cloud Imperium Games úgy döntött, hogy mindenki letöltheti és kipróbálhatja a programot, sőt, valamennyi elérhető hajóval is repkedhetünk. Előttünk áll a Star Citizen Alpha 2.2.2, ami különböző helyszíneket, állomásokat, felfedeznivalókat és küldetéseket tartalmaz, de kipróbálható az Arena Commander, a harcra vágyóknak és a Social Module, amiben a többi játékossal cseveghetünk, barátkozhatunk.

Ha ki akarod próbálni a játékot, nincs más dolgod, mint ellátogatni a hivatalos oldalra, és regisztrálni egy ingyenes profilt, majd letölteni a klienst. Ha már van Star Citizen profilod, akkor semmilyen további tennivalód nincs, csak jeletkezz be, és töltsd le a programot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!