Hogy mi állhat Chris Roberts űrhajó-szimulátorának, a Star Citizennek a hátterében, ami miatt az ennyire támogatott, jó kérdés. Végtelenül ki lennének éhezve az emberek egy régi vágású űrhajó-szimulátorra, vagy csak tényleg ennyire megkapó mindaz, amit ajánl a játék? A fene se tudja, de valami biztos van benne, ugyanis úgy dől a projektbe a pénz, mintha a fejlesztők olajkutat nyitottak volna.

Öt napja adtunk hírt arról, hogy Roberts csapata új mérföldkőnek a 25 milliót tűzte ki, miután a Star Citizen úgy repült át a 23 és 24 milliós határokon, mint a Millennium Falcon az aszteroidamezőn. És most ezen is átszáguldott, ennek köszönhetően a jutalmunk a kibővített alfateszt, ami egyben világméretű infrastruktúrát is jelent, valamint több szervert. Tömörebben összefoglalva: 50.000 extra tesztelő férhet majd hozzá a Star Citizenhez, amikor az bétafázisba lép.

Az új célkitűzés a 27 millió. Összehasonlításul, a Trónok harca egy epizódja 6 millióba kerül, a most indult Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat pilotja pedig 14 milliós költségvetéssel bírt. S mi lesz a jutalmunk, ha átlépjük a 27 misit? Feloldhatjuk a Banu Merchantmant, amely a korábbi Xi’An fajhoz hasonlóan ez is egy egyedi képességekkel megáldott banda lesz. Mit tippeltek, hány nap múlva éri el?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!