Háromezer évvel az első telepesek távozása után az univerzumnak egy új térképe rajzolódott ki, egy olyan, amiben egymással háborúzó államok acsarognak egymásra. Ennek a világnak egy eldugott szegletében van az 1337-es szektor, a halott világ, ahol egy ismeretlen anomálisa söpört el mindent, csak romokat hagyva maga után -- romokat és elképesztő kincseket. Noha sok életet követelt a zóna felfedezése, a kincsvadászok így is tömegesen érkeznek, hogy megszedjék magukat, és persze, hogy harcoljanak a gazdagságért.

Ebbe a konfliktusba invitál minket a Targem Games Studio ingyenesen játszható MMOG-je, amiben több mint 100, természetesen fejleszthető és módosítható hajó pilótafülkéjében vehetünk részt az izgalmas PvP illetve PvE küzdelmekben, sőt, akár egy egész flottát is irányíthatunk, ha elég ügyesek vagyunk. Mindezt pedig mostantól magyarul is élvezhetjük!

A Targem Games Studio közleményben tudatta velünk, hogy elkészült a honosítás, így aztán a saját anyanyelvünkön, bármiféle nyelvi akadályok nélkül is belevethetjük magunkat a küzdelmekbe. Sok szerencsét, pilóta!

star-conflict-magyarul.jpg