Tegnap este a DICE a Star Wars: Battlefront újabb játékmódjaival ismertetett meg minket, mégpedig hármat is bemutattak, és mind elsősorban a kiesebb méretű, gyors tempójú küzdelmek kedvelőinek fog kedvezni.

Cargo

Klasszikus CTF, vagyis mind a két csapatnak van egy-egy bázisa, tele rakománnyal, a feladatunk pedig az, hogy az ellenféltől minél többet lopjunk, de azzal a csavarral, hogy a saját szajrénknak nem kell az épületünknek lenni, a csomagok folyamatosan mozgásban lehetnek. A meccsben összesen 12-en vehetnek rész, a 15 perces küzdelem végén pedig az nyer, akinél a legtöbb rakomány van.

star-wars-battlefront-cargo.jpg

Droid Run

Még egy 6v6 játékmód, ami kis pályákon azzal a feladattal bíz meg, hogy szerezzünk meg három GNK Droidot, ám ezekből három van, és mindegyik mozgásban van, így sokszorosára nő a kihívás a hasonlóan működő Drop Zone játékmódhoz képest. A három droid megszerzésére 10 percünk van.

star-wars-battlefront-droid-run.jpg

Hero Hunt

Egy 7v1 játékmód, amiben az egyik játékos -- a bolygótól függően -- egy hős vagy főgonosz bőrében találja magát, míg a többi játékos minden erejével azon van, hogy megállítsák. A nagy erejű szereplőt használva, ezek különleges képességeikre támaszkodva, minél tovább életben kell maradnunk, ha azonban valaki leterít, a végső találatot bevivő katona válik prédává.

star-wars-battlefront-hero-hunt.jpg

A DICE tegnap azt is bejelentette, hogy mennyibe kerül a Star Wars: Battlefront Season Pass csomagja, illetve indítottunk egy kibeszélőt, ahol megoszthatod a gondolataidat a tegnap zárult bétateszteléssel kapcsolatban.