• A Tatooine és a Hoth került bele az alfába
  • A Walker Assault és feltehetően a Wave játékmódok lesznek kipróbálhatóak
  • Néhány fegyver valószínűleg csak a speciális karakterrel érhető el
  • A Tatooine-on két napszak is lesz
  • Rengeteg emóció áll a játékosok rendelkezésére

Ma indul el a Star Wars: Battlefront alfatesztje, ám a játékot már tegnap le lehetett tölteni, így az élelmes rajongók a fájlok áttanulmányozásával idő előtt hozzájutottak néhány információhoz a játékkal kapcsolatban, és azt meg is osztották a NeoGAF fórumán.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy az alfában a Hoth bolygón látható Walker Assault módot próbálhatjuk ki (ezt láthattuk az E3 2015-ön), míg a Tatooine-on (ahol csatázhatunk majd nappal és hajnalban) vagy a Walker Assault, vagy talán a Wave mód kerül terítékre. Kaptunk egy szép hosszú fegyverlistát is, amely szerint kézbe vehetjük majd a rohamosztagosok kedvenc fegyverét, az E11-est, valamint az A280-ast, a DH17-est, Han Solo pisztolyát, a DL44-est, a DLT19-est, a DLT20a-t, egy rakétavetőt, az SE14c-t és a T21-est. Emellett úgy tűnik, néhány fegyver csak a speciális karakter kezében lesz kipróbálható, például az EE3-as a filmhez hasonlóan Boba Fett egyedi fegyvere lesz.

A járművek listája is impozáns, bár feltételezhetően nem lesz mindegyik vezethető, néhány csak a háttérben fog lebegni (ahogy azt korábban megtudtuk a birodalmi csillagrombolóról), néhányat valószínűleg csupán behívhatunk egy Star Carddal, míg lesz olyan is, mint az AT-AT, aminek csak a fegyverét használhatjuk. Sőt, néhányak szerint egyik-másik fel sem fog tűnni az alfában.

A járművek tehát a következőek: T-65 X-szárnyú, TIE vadász, Lambda komp (talán ismertebb úgy, hogy Tydirium), Y-szárnyú, TIE bombázó, corelliai korvett, Nebulon B fregatt, birodalmi csillagromboló, Mon Calamari hadihajó, Home One (Ackbar admirális zászlóshajója), AT-ST lépegető, AT-AT birodalmi lépegető, TIE Interceptor, 74-Z siklórobogó.

Más bejegyzések szerint a játékosoknak szép méretes készlet áll majd rendelkezésére emóciókból, így például SOS jelzést is adhatnak, ha szorul a hurok a nyakuk körül a csatatéren. Emellett meg nem erősített információk szerint lehetőség lesz a rohamosztagosok testre szabására és kicicomázására.

Ha elindult az alfateszt, valószínűleg ennél is több információ kerül a birtokunkba, sőt, talán kicsusszan néhány gameplay-videó a netre. Addig is, tekintsétek meg a játék menüjét eme sorok alatt.

star-wars-battlefront-menu.jpg