Teljes gőzzel készül a Sunless Sea Zubmariner névre keresztelt első kiegészítője, ami a kalandozásainknak új dimenzióját nyitja meg, ebben ugyanis a víz alá merülhetünk, hogy felfedezzük, mindazt, ami a mélységekben rejlik. De vigyázat, éppen olyan veszélyes a felszín alatt, mint azon, sőt talán még egy kicsit jobban is!

Felfedezéseink során megismerhetjük Wracket, egy hajóroncsokból álló várost, a bódító hínár otthonát, vagy ott a The Thalatte, ami látszólag belső szervek laza kapcsolata vagy egy félig befejezett boncolás eredménye, de ez ne tévesszen meg, a The Thalatte egy gyors és veszélyes ellenfél, ami képes nekivágni magát tengeralattjárónknak, vagy magához vonzani azt és undorító váladékával leköpni. És ha ez még mindig nem volna elég, a koromsötét vizekben új állatok húzódnak meg, amelyek némelyike világos fénnyel jelezi jelenlétét, mások azonban nem ennyire figyelmesek…

Az sajnos még nem derült ki, hogy a Zubmariner mikor fog megjelenni, de az biztos, hogy aki támogatta az alapjáték gyűjtését, vagy megvette korai hozzáférésben, az ingyenesen megkapja a kiegészítőt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!