Idén áprilisban a MondoCon keretein belül ismét megrendezésre kerül Közép-Európa legnagyobb eSport rendezvénye, a MondoGames. A megszokott eSport versenyek döntői mellett számos érdekes gamer program is várja az érdeklődőket. Az esemény összdíjazása több mint egy millió forint, tehát az izgalmas összecsapások garantáltak!

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: április 11-12, délelőtt tíz órától, az esti órákig

A programból

  • A lehetséges maximális 64 csapat indult a League of Legends selejtezőnkön, a kettő legjobb csapat a rendezvény nagyszínpadán mérheti össze tudását.
  • Magyarország első Heroes of the Storm bajnoksága is a MondoGames jóvoltából került megrendezésre, a döntő összecsapás a rendezvényen lesz látható.
  • Ezúttal meghívásos rendszerben, kizárólag a legerősebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok csapnak össze. Tavaly ősszel több, mint ötezren követték Twitch-en a döntőt, vajon idén sikerül megdönteni ezt a rekordot?
  • A szervezők az Insert Coin egyesülettel közösen jótékonysági gyűjtést szerveznek a Rex Kutyaotthon részére.
  • Magyarország leghíresebb cosplayere, Enji Night vezeti majd a gamer kvízt, ahol a legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.
  • További versenyek: Hearthstone, Starcraft 2, Naruto, Virtua Fighter 5, Just Dance.

mondogames-2015-tavasz.jpg

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, verseny, szabad konzolozás, és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, képregénybolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők, de tehetséges hazai alkotók kézműves termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Aliens, Gyűrűk Ura, Trónok Harca, stb.), valamint több budapesti japán és távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

További részleteket megtudhattok a MondoGames hivatalos honlapján vagy annak Facebook-oldalán.