Tegnap est óta játszható a Scream Fortress 7, a Team Fortress 2 halloweeni mulatsága, idén azonban rendhagyó az egész, a Valve ugyanis nem készített új tartalmakat, ugyanis túlságosan is elfoglaltak. Cserébe a közösség által készített tárgyak és pályák kapták a főszerepet, illetve minden korábbi Scream Fortress őrültségben részt vehetünk az elkövetkezendő napokban.

A november 11-ig tartó eseményen 19, halloween tematikájú, egész évben használható tárgyat szerezhetünk, amelyek az új, Gargoyle Case-ben lapulnak, illetve négy új pálya csatlakozik a felhozatalhoz, amelyek szintén a közösség keze munkáját dicsérik. Ezek a Gorge (Event), a Hellstone, a Moonshine (Event) és a Sinshine.

Továbbá a korábbi Scream Fortress játékmódokban különböző megbízásokat teljesíthetünk Merasmus parancsára, cserébe pedig jutalmak ütik a markunkat, például egy Gargoyle Case. És, ha mindez még nem volna elég, akkor tudni kell, hogy új tauntok is jöttek, kilépett a bétából a Manpower mód, ami három új poweruppal is bővült, illetve van egy friss képregény. Utóbbit a hivatalos oldalon találod.

team-fortress-2-sream-fortress-7.jpg