Immáron másodszor merül fel az a lehetőség, hogy a Gran Turismo 6 PlayStation 3-ra érkezik: ezúttal a Newegg kínálatában jelent meg a program, melynek adatlapján semmilyen más részletet nem láthatunk, csak azt, hogy erre a generációra fog megjelenni november 28-án, 60 dolláros árcédulával -- utóbbi két adatot már eltávolították.

Korábban a Sony Computer Entertainment Europe alelnöke, Michael Denny mondta azt, hogy a PlayStation 3-ra készül a Gran Turismo 6, de már akkor is remegett a léc, hiszen nagyon furcsának tűnik az, hogy az új GT nem az idén érkező PlayStation 4-en csillogtatná meg a tudását. Ám az még inkább furcsa, hogy ilyen (viszonylag) hamar jönne a folytatás, elvégre a Gran Turismo 5 fejlesztése is alaposan elhúzódott, s így nincs okunk feltételezni azt, hogy turbó üzemmódba kapcsolt volna a híresen alapos, tökéletességre törekvő fejlesztőcsapat. Lehetséges, hogy Denny kijelentésére alapozva frissítette a kínálatát a Newegg.

A CVG egyébként ismeretlen forrásokból úgy tudja, hogy a Sony heteken belül be fogja mutatni a játékot, s ha tényleg így lesz, hamarosan kiderül az igazság.