A (világ szebbik felén) Steamre költözött, ingyenessé vált TERA hamar népszerűvé vált a Valve rendszerében, hiszen májusban a játék nyugati verzióját gondozó En Masse Entertainment büszkén jelentette be, hogy csemetéjük a platform legnépszerűbb MMORPG-je. A srácok persze nem ülnek babérjaikon, aminek ékes bizonyítéka a mai nappal elstartoló Go Berzerk update.

Ahogy a cím is sugallja, a Berserker kaszt képviselői örülhetnek, hiszen a fejszeforgatók végre igazi tankká avanzsálhatnak, hasznos tagjává válva csapatuknak. Öt új képességgel bővül a repertoár, ezek közül legfontosabb az Intimidation, mellyel természetesen aggrózni lehet, egyben csökkentve a kritikus sebzést, és befolyásolva más skilleket is hasonló hatásokkal.

Persze nemcsak ezt kínálja az update, hanem számos friss dungeont is. Ilyen az öt fős Timescape és a tíz fős raidre csábító Aleron's Inferno, amelyeket a 65+-os hősök akár normal, akár hard módban is letudhatnak, és a leporolt, szintén öt fős Vault of Kaprima, ugyancsak magas szintű bátrak számára. Aki pedig ki akarja tombolni magát, annak irány Gridirion, ahol 15 vs 15 felállásban lehet darálni egymást klasszikus Team Deatmatch formátumban. És a pimpelés sem maradhat el: egyrészt kapunk három Tier 7-es szettet, illetve mézesmadzagként egy öltözőszobát, ahol felpróbálhatunk mindent, amit a játék beépített boltja kínál, hátha meghozza valamelyik cucc a kedvünket a vásárlásra.

Az update további részleteit megtaláljátok a TERA Go Berserk oldalán, alant pedig egy kis kedvcsináló mindehhez.