Kisebb hatásszünet után folytatóik a Tesztelj Velünk! pályázatunk, amelynek feltett célja, hogy megtalálja közületek a legjobb írókat, akik aztán a magazinban is folytathatják a munkájukat. Az évek során JohnBart, Mahmud, Lor és Dan is csatlakoztak a cikkírónk köréhez -- és neked is megvan az esélyed erre.

Októbertől kezdődően kisebb szabálymódosításokkal folytatódik a pályázat. Az első és legfontosabb, hogy a beérkezett írásokat ezentúl Pozandr értékeli. Az ő felügyelete alá tartozik a pályázat, amelyben mostantól egy kicsit lazítunk a megkötéseken, és a mobil platformokra illetve a konzolokra megjelent játékoknak is nagyobb figyelmet szentelünk, nem kell ragaszkodni minden áron a PC-hez. A másik változás, hogy a győztes a negyedéves PC Guru előfizetés mellé egy játékot is kap! Ezen felül kérlek titeket, hogy figyelmesen olvassátok át a pályázati kiírást, ugyanis abban is történtek változások, főleg a pályamunkák beküldése terén.

A változások tisztázása után nincs más hátra, mint előre, így ezennel meg is nyitom az októberi Tesztelj Velünk! pályázatot. Az írásokat november 4-én (szerda) éjfélig fogadjuk el, majd az azt követő pár napon belül eredményt hirdetünk. Sok sikert mindenkinek!

Tesztelj Velünk! -- 2015. október 

tesztel-velunk-2015-oktober.jpg