Termékeny hónapot zártunk, ugyanis nyolc írás érkezett be, amiből ötöt fogadtam el. Az eddig megszokott versenyzők álltak rajtvonalhoz, akik az eddig is produkált minőséget hozták, de dönteni kellett. A nyertes tavaly év közepén már elvitt egy kupát, akkor a Mario Kart 8 DLC csomagjával, most pedig ismételten egy Nintendo Wii U exkluzív játékról írt, röviden, de lényegre törően.

A februári pályázat győztese Düfüleeno, a Bayonetta 2-ről szóló tesztjével, gratulálunk neki! A tesztet itt olvashatjátok.

Ebben a hónapban azonban van még egy nyertes, mégpedig bodak. A beküldött írásai alapján megkértük arra, hogy publikáljon nekünk, így a közeljövőben itt a PC Guru Online-on olvashattok tőle cikkeket is, nemcsak a pályázatra írt tesztjeit. Reméljük, hogy minél több írással örvendeztet meg nemcsak minket, de titeket is.

Düfüleenot kérem, hogy írja meg nevét, címét, hogy előfizető-e, hogy postázhassuk jutalmát. Most már nincs hátra más, mint hogy elindítsam a márciusi pályázatot, aminek beküldési határideje 2016. április 08. péntek éjfél. Várom a jelentkezéseket, az írásokat azoktól, akik ebben a hónapban nem tudták beküldeni tesztjeiket, hajrá!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!