A második bétatesztelés kellett ahhoz, hogy a játékosok felfedezzenek egy olyan beállítást, vagyis jobban mondva korlátot a The Crew PC-s változatában, amiről eddig egy árva szó sem volt. Mint kiderült a játék gyárilag 30 fps-re korlátozza a képfrissítés sebességét, s ezt feloldani vagy nagyobb értékre állítani nincs lehetőségünk a játék menüjében, csak akkor, ha a telepített állományok között megkeressük a megfelelő fájt.

A helyzetet a Ubisoft három közösségi koordinátora is elismerte, a döntést pedig azzal indokolták, hogy a fejlesztőcsapat a lehető legjobb, legsimább élményt szeretné megteremteni, s így 30 fps-re optimalizáltak. Némi böngészés után persze semmi akadálya ennél nagyobb értéket kicsalni a játékból, ha azt a vasunk elbírja, de egyikük sem ajánlotta ezt, hacsak nem akarunk hibákkal szembetalálkozni.

A The Crew egyébként Xbox One, PS4 és PC platformon is 30 fps-re lett beállítva, 1080p felbontás mellett, a személyi számítógépek azonban támogatják a három monitorra kitalált 5760x1080 felbontást is. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!