Májusi eső The Division frissítést ér – na, jó, a kettő között nem nagyon van összefüggés, elvégre múlt hét óta tudjuk, hogy ma megérkezik a második nagy update a Divisionhoz. A Conlfict névre hallgató 1.2-es patch legnagyobb újítása a Colombus Circle-n felvehető Clear Sky Incursion küldetés, amiben az említett körutat kell visszafoglalnunk az eget uraló Riker bandától.

A másik nagyobb változás a high-value targetek (HVT-k) megjelenése. Ezeket a magas értékű célpontokat – akikről a bázisunkon bóklászó HVT tisztektől értesülhetünk – a Search and Destroy küldetések keretében iktathatjuk ki, de a feladatunk nem lesz egyszerű, hiszen ellenünk játszik az idő és csak egyetlen dobásunk lesz. Napi és heti HVT küldetésekre érdemes készülni, de csak azután vállnak elérhetővé, hogy az összes Encounter és Side Missiont teljesítettük, plusz a 30. szintet is elértük.

Újdonság lesz még az immár 9,5 millió regisztrált taggal bíró Divisionban a hetente jelentkező ISAC Assignment, valamint az, hogy immár a kimenekítési ponton is megfújhatjuk mástól a cuccait, ha lenyisszantjuk azokat a kötél végéről. Ezek mellett számos fegyver és eszköz került bele a programba, no meg millió és egy bug került kijavításra.

A frissítés 4,5 GB-ot nyom konzolokon, PC-n pedig 4 GB-ot, szóval valószínűleg nem fog gyorsan lecsorogni, pláne a leterhelt szerverek mellett. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!