Igen, nem csalás, nem ámítás, a PC Guru Online-on most ÚJRA The Elder Scrolls Online bétakulcsot osztogatunk! Tudjátok, ez az az MMORPG, amire az egész világ vár, s melyről sokan (köztük a Bethesda rengeteg alkalmazottja) remélik, hogy minden eddiginél nagyobbat szól majd. A béta már egy ideje fut, de zárt, azaz ha nincs hozzá belépésre feljogosító kulcsotok, nem játszhattok vele. Itt jövünk mi a képbe!

Így lesz TESO-bétakulcsod

Ha írtok egy e-mailt a chocho(kukac)pcguru.hu e-mail címre "teso-beta" tárggyal, akkor kaptok egy válaszlevelet, benne egy bétakulccsal, amivel még a játék megjelenése előtt elkezdhettek kalandozni Tamriel földjén. A kódkiküldés AZONNAL indul, mert az általunk küldött kulccsal február 28. 18:00-tól március 3. 5:59-ig játszhattok.

Fontos: összesen 175 kód áll rendelkezésünkre, szóval ha biztosan szeretnétek bétázni, akkor mihamarabb írjatok e-mailt! Tovább, mivel én is emberből vagyok, ha nem azonnal küldök választ, nem jelenti azt, hogy tíz emlékeztető levelet kell küldenetek. A kódok folyamatosan mennek majd, ezért is fontos, hogy gyorsan jelezzetek. Kösz a megértést!

The Elder Scrolls Online Beta Key Giveaway

Így aktiváld a TESO bétakulcsod

Íme a bétakulcs aktiválásának rövid folyamata:

  1. Hozd létre ZeniMax Online felhasználói fiókodat ezen a honlapon! Bonyolult, tudjuk, de muszáj végigmenni rajta, különben nincs játék.
  2. Miután befejezted a fiók létrehozását és megerősítetted a regisztrációdat (e-mail), bétakulcsod regisztrálásához kattints a “Redeem Key” gombra, melyet a fő "My Account Page" oldalon találsz!  Fontos, hogy a kód megadása során ne használj extra szóközöket, máskülönben a kulcs nem kerül beváltásra!
  3. A folyamat végeztével a játék kliensprogramját a saját "Account Page" oldaladról töltheted le. Javasoljuk, hogy ezt mielőbb tedd meg -- már csak azért is, mert a szerverek tuti túlterheltek lesznek.
  4. A játékba történő belépéshez és a játékhoz használd a regisztráció során kapott felhasználói nevet (username) és jelszót (password).

Több infóra vágysz a játékkal kapcsolatban? Olvasd el előzetesünket a februári PC Guru magazinban, vagy nézd meg "Vágjunk bele!" videónkat a The Elder Scrolls Online bétáról, amiben Chris és wilson mutatja be a programot! Sőt, immár PC Guru előfizetés mellé is kérhetitek a The Elder Scrolls Online-t!