Manapság nem meglepő, ha egy játék, még ha az olyan kritikai bukást is szenvedett el, mint például az Aliens: Colonial Marines, DLC-t kap. Ha pedig olyan sikeres, mint a zombiszerű apokalipszisben játszódó The Last of Us, akkor az életünket is feltehetjük rá, hogy megjelenik hozzá egy-két bónusztartalom.

A Reddit „kérdezz tőlem, amit akarsz” lehetőségét kihasználva a rajongók fel is dobták a lasztit a témával kapcsolatban. Azt a The Last of Us fejlesztésének vezetője, Bruce Straley, és a kreatív igazgató, Neil Druckmann csapta le, bár nem teljesen úgy, ahogy arra számított a nép: nem a DLC-kről beszéltek, hanem elárulták, hogy augusztusban fognak információkat megosztani az első kiegészítőről.

Annyit azért mégis elmondtak, hogy jelenleg az egyszemélyes kampányhoz kapcsolódó DLC-vel foglalkoznak, és mint korábban bejelentették, e mellé még két többjátékos kiegészítő fog csatlakozni, de Druckmann szerint „beszélgetnek más ötletekről.” Lehetséges, hogy az előzetesen bejelentett három DLC-t követi majd még több is? Ti mit gondoltok?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Last of Us -- Megjelenés: 2013. június 14. -- Gépigény: nem készült PC-s verzió