Bár a Naughty Dog szakijai korábban augusztusra ígérték, hogy megosztanak néhány részletet a The Last of Us közelgő DLC-iről, ez némileg csúszott, és csak most tudtak sort keríteni rá. Először a jövő hónapban, egész pontosan 16-án érkező kiegészítőről beszéltek.

Az Abandoned Territories Map Pack egy térképcsomag lesz, amely négy izgalmasnak ígérkező pályával bővíti a többjátékos módot. A Suburbs térképet dinamikus homokviharok uralják majd, míg a Bus Depot egy, a természet által visszahódított városi terep, vad zsiráfokkal. A Hometown sötét, holdfényes, hátborzongató területe a lopakodásra lesz kihegyezve, a Bookstore pedig egyedi élményt biztosít az egymásra épülő szintekkel, amely afféle függőleges játékmenetet garantál.

Megemlítésre került a Naughty Dog részéről a igencsak sikeres The Last of Us másodikként érkező DLC-je is, ami már a történetet bővíti ki. Most fejezték be az új szereplő castingolását, jövő héten kezdik a performance capture felvételeket. A megjelenése decemberben vagy januárban lesz, legalábbis a jelenlegi tervek szerint.

A harmadik DLC szintén a többjátékos módra koncentrál majd, erről viszont már csak annyit osztottak meg, hogy 2014 első felében lesz esedékes a megjelenése.

Mindez természetesen benne lesz a The Last of Us Season Passban, sőt, mellettük 60 különböző fejfedő is helyet kap bónuszként, ilyen lesz a Nightmare Mask vagy a Pigskin Hat. Mindez a Playstation Store-on lesz elérhető potom 19,99 euróért, azaz nagyjából 6000 forintért, október 16-tól.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!