Azt már korábban elárulta a CD Projekt RED, hogy legkésőbb júniusban újabb kalandra indulhatunk Rívia Geraltot irányítva a The Witcher 3: Wild Huntban, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem kell addig várnunk, hiszen a tekintélyes méretű kiegészítő már ebben a hónapban megjelenik.

Legalábbis a NeoGAF fórumát és a Twittert ellepő screenshotok tanúsága szerint, ugyanis többeknek sikerült képet készíteni a játék Steam adatlapján percekre megjelenő, majd onnan gyorsan eltűnő bejegyzésről, ami kijelölte a Blood and Wine DLC pontos megjelenési dátumát. A dolog azért furcsa, mert egyeseknél május 30., másoknál pedig május 31. jelent meg.

A fejlesztők egyelőre nem reagáltak a történtekre, Marcin Momot közösségi koordinátor is csak annyit írt Twitterén, hogy májusban „rengeteg” új információra számíthatunk a csomag kapcsán, ami a színes Toussaint városában enged majd kalandozni, ami persze sötét tikokat rejt, ezek felderítése pedig kedvenc vajákunkra vár.

Bármi is a helyzet, a hatalmas bejárható terület és 20 órányi izgalmas kalandokat ígérő csomagot heteken belül megkapjuk, de legkésőbb a júniusi E3 indulásáig. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!