Az elmúlt három hónapban többször is írtunk a Titanfall kapcsán: egyszer arról, hogy a Nexon GT fejlesztésében egy free-to-play variáns fog megjelenni az ázsiai régióban, tegnap pedig arról, hogy a Nexon és Respawn Entertainment egy több évre és több játékra szóló megállapodást kötött, aminek értelmében iOS és Android operációs rendszerre Titanfall játékok fognak jönni. Na, de mi a helyzet a PC-re és asztali konzolokra érkező folytatással?

„Egyelőre még egyszerűen nem mondhatok semmit, de a várakozás megéri majd.” -- ezt a szűkszavú választ adta a Respawn vezetője, Vince Zampella, mikor a Polygon a Titanfall 2-ről faggatta.

A Titanfall 2-ről egyelőre kevés biztos információnk van. A csapat idén márciusban közölte azt, hogy megkezdődött a fejlesztés, és ezúttal már egy multiplatform játékot készítenek, ami azt jelenti, hogy PS4-re is elkészül. Ezen kívül tudjuk azt is, hogy hagyományos singleplayer kampány is lesz, amit sokan hiányoltak a multiplayer élményre kihegyezett, történetet csak nyomokban tartalmazó első részből. A Titanfall 2 megjelenése 2016. április elseje és 2017. március 31-e közé tehető az EA májusi gazdasági jelentésében elhangzottak alapján.