Vince Zampella, a Respawn Entertainment társalapítója és vezetője az elmúlt napokban Twitteren több apró, de annál fontosabb információt is megosztott velünk a Titanfall-lal és annak közelgő, bár hivatalosan még nem erősített bétatesztjével kapcsolatban. Többek között így tudtuk meg azt, hogy mindösszesen 3 mechtípus lesz, mindenki élvezheti a tesztperiódust, nemcsak az előrendelők, az Origin használata kötelező lesz, illetve most már a minimum gépigényre is fény derült.

Zampella tegnap, az esti órákban kürtölte világgá, hogy milyen gépre lesz szükségünk ahhoz, hogy minimum beállítások mellett futtatni tudjuk a játékot. A követelmények egészen alacsonyak, ami valószínűleg annak tudható be, hogy a jó öreg Source grafikusmotor egy módosított változatával dolgoztak a fejlesztők. Íme tehát a specifikációk:

Titanfall minimum gépigény:

  • Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, 8, 8.1
  • Processzor: AMD Athlon X2 2,8 GHz / Intel Core 2 Duo 2,4 GHz
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: Radeon HD 4770 / GeForce 8800GT - 512 MB videokártya-memória kötelező

Meg nem erősített, de szinte biztosra vehető információk szerint a Titanfall bétatesztelése február 14-én fog elkezdődni PC-n és Xbox One konzolon, míg Xbox 360-on nem lesz mód vásárlás előtti próbakörre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!